Ylärahat Ison-Britannian metsätaloudelta

  02.08.2018

KAUPALLINEN metsätalous toimii hyvin - puunhinnat nousevat, Yhdistyneen kuningaskunnan puutavaran kysyntä kasvaa ja parhaimmat metsät tuottavat yli 10% vuodessa.

15 vuotta se on ollut Britanniassa parhaiten menestyvä omaisuus, ja heikko punta on tuonut tuontikustannuksia ja tehnyt kotimaisesta puusta taloudellisesti houkuttelevaa.

Galbraith, yksi Skotlannin johtavista itsenäisistä omaisuuden konsulttiyrityksistä, kertoo maanomistajille, että he saattavat kadota näistä terveistä tuotoista.

Kaupallinen metsätalous on vaativa ympäristö, joka vaatii erikoisosaamista ja parhaita koneita.

Metsätalouslehteen äskettäin esitelty artikkeli osoitti, että oikeiden koneiden, tässä tapauksessa Komatsu 901 harvesterin ja John Deere 810E kuormatraktorin käyttömahdollisuus, saivat parhaan hyödyn metsänomista Northumberlandin maatilalla, jossa maaperän vaurioita oli säilytettävä ehdottomasti minimiin.

https://www.forestryjournal.co.uk/media/uploads/cat-309/northumberland.pdf

Tällaiset asiakkaat - John Deere ja Komatsu - käyttävät vain parhaita komponentteja. Ei ole mikään yllätys, että Nexus-toimittaja SureGrip laskee asiakkaiden keskuudessa. Puunhankintavälineiden kärkipäällysteiden yläosassa on oltava ohjauslaitteen yläosat.

Metsäteollisuuden suosittu joystick - sekä kaivos- ja rakennusalan - on SureGrip LU Range.

Nämä suuret, universaaliset kahvat ovat ohjauskahva raskaimmin käytettäväksi, joka on kevyt ja erittäin kova.

Käytettävissä elektronisilla joystickillä, ne voivat suojata likaa ja kosteutta ja ne on suunniteltu mukavaksi käytettäväksi varsin kestävissä ympäristöissä.

Kaikilla SureGrip-tuotteilla on mukautetut vaihtoehdot, ja Nexus voi kuvata ne asiakkaan tarkkojen vaatimusten mukaan.

Mahdollisuudet ovat suuret - kahdeksan etupaneelin kahdeksan kytkimen lisäksi on mahdollisuus valita enintään kaksi laukaisupainiketta tai operaattorin läsnäolotunnistinta, ja laajennuskotelo voidaan asentaa kahvan kummallekin puolelle, jolloin saadaan lisäksi kaksi painiketta , tai yksi liukusäädin tai rokkari).

Kahdeksan kytkimen lisäksi tuetaan 10-painikkeen näppäimistöä.

Kaikki Sure Grip -kahvat ovat yhteensopivia:
• Slider-moduulit
• Rocker-moduulit
• Microjoystick
• LEDit
• Vaihtokytkimet
• Huolletut kytkimet
• Lisävarusteet, kuten holkkiadapterit, nastat ja suljetut liittimet

Kahvat löytyvät täältä -   http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/SUREGRIP/Sure%20Grip%20LU%20Joystick%20Handles - soita Nexukselle parasta neuvoja kokoonpanosta.

Kuva: Antonio Grosz Unsplashista